DE CE Succesul Tau depinde de Increderea TA in Tine

“Esti un om minunat si schimbi destine si mi-ai schimbat viata cu 180 de grade. Nu credeam ca poate exista un om in viata mea atat de bun, de intelegator, de empatic si care scoata din mine ce e mai bun si sa-mi arate o altfel de abordare a vietii, cum sa ma umplu de energie si voie buna si cum sa aduc oameni frumosi in viata mea.

Iti multumesc ca esti in viata mea si ca esti un om deosebit, atunci cand sunt in preajma ta energia ta se schimba radical, tu le dai oamenilor energia de care au nevoie sa infloreasca.

Vreau sa lucrez cu tine cat mai mult pentru ca stiu ca esti omul potrivit cu care vreau sa merg la drum” 

“In business am reusit sa scap de senzatia de a fi mereu coplesita, de a fii sub presiune, reusesc sa ma focusez pe proiectul la care lucrez acum Am mai mult curaj in ceea ce fac si mai multa rabdare.

In relatiile personale nu mai aleg dupa conexiune si relatii. Cu cat celalalt era mai indisponibil imi era mai dificil sa accept. E un comportament pe care il aveam de multa vreme si acum ma simt libera si e WOW” 

Astea sunt doua testimoniale de la doua din clientele mele minunate. E uimitor sa vad cum apare transformarea atunci cand exista INCREDEREA

Pentru ca transformarea si coaching-ul sa aduca rezultate e nevoie de doua tipuri de incredere:

Prima e ca clientul trebuie sa aiba incredere in coach, sa se deschida, sa comunice.

Celalalt tip de incredere e cel care blocheaza in general transformarea, e vorba de INCREDEREA IN NOI ca transformarea/ coaching-ul vor functiona pentru noi.

De unde vine lipsa de incredere? Din acele experiente din trecut cand ai ESUAT, cand nu ai fost suficient de bun, cand nu ti-ai respectat promisiunile fata de tine, cand ti-ai asumat schimbari ce nu au functionat.

Toate astea te-au facut ca astazi sa ai INDOIELI ca mai e posibil pentru tine, sa crezi ca meriti ca ai o viata diferita, sa crezi ca vei reusi

Crezi ca e posibil pentru tine sa traiesti Viata si Experientele pe care le vrei? Ai incredere in tine ca meriti asta?

Lasa-mi un comentariu mai jos daca te simti PREGATIT sa renunti la indoieli