Citeste Doar DACA Vrei Mai Multi Clienti…

Oamenii nu au imaginație și nu nici sunt proactivi

Clientul tau nu stie ceea ce tu stii. Nu stie cum ar arata rezultatele lor după ce au lucrat cu tine. Nu știu ce ar presupune sa lucreze cu tine. Ei nu știu ce au realizat altii care au lucrat cu tine. Nu știu cum ar arăta succesul, cum s-ar simți, care ar fi efectele in viata lor dupa ce vor obtine rezultatele.

Potențialii tai clienți nu sunt siguri ce prim pas trebuie făcut. Ezita și sunt confuzi. Cu excepția cazului în care le spui clar ce pasi trebuie să facă, vor evita sa faca un lucru greșit. Clientul tau potential nu știe de ce ar vreau sa aiba o intalnire cu tine sau sa participe la un webinar sau workshop. Nu știu dacă pot avea încredere în tine. Nu stiu daca ei vor fi capabili sa faca schimbarile pe care si le doresc.

E ROLUL TAU sa faci CLAR acest proces pentru ei.

Clienții tai nu stiu cu cati oameni ai lucrat si cati oameni ai ajutat. Lumea lor e plina de zgomot. Sunt distrasi. Au sute de oameni care le comunică mesaje în fiecare zi. Ei pot prelua doar cea mai clară și mai credibilă comunicare.


Ceea ce oferi tu e excelent. Si stii ca poti ajuta multi oameni sa faca schimbari importante in viata lor. Asigura-te ca intotdeauna comunici cine esti, ce faci, de ce e valoros, pentru cine e valoros, ce se poate realiza si in cat timp si de ce e credibil ceea ce faci. Cat mai EVIDENT.

Care e acel lucru pe care ar trebui sa-l comunici mai des despre tine/ afacerea ta?