Transformarea Business-ului și a Brandului prin Inteligența Artificială (ChatGPT & Midjourney)

Consultanță pentru integrarea inteligenței artificiale în toate aspectele business-ului: de la strategii de business la marketing, vânzări, operațional, customer support și dezvoltare de produse pentru a te diferenția pe piață și pentru a crea rezultate excepționale.

În 2023, această tehnologie a devenit accesibilă oricui, gratuit și nu necesită abilități tehnice. Însă, pentru a-i folosi potențialul în business-ul tău mai sunt necesari câțiva pași.

Monica Ducu, cu peste 20 de ani de experiență în business și coaching, te va ghida pas cu pas în transformarea afacerii tale printr-o abordare personalizată pentru a crea valoare în afacerea ta cu Inteligența Artificială.

AI va schimba modul în care facem business

Inteligența Artificială (AI) este schimbarea majoră ce va transforma lumea de business fundamental. AI nu mai este doar un concept de viitor, ci o realitate care transformă acum modul în care business-urile funcționează.


Peter Diamandis, lider mondial în inovație, spune că: „În următorii 10 ani vor exista doar 2 tipuri de companii: cele care vor integra inteligența artificială și cele care vor dispărea din business”.

AI nu va înlocui oamenii, însă oamenii care folosesc AI vor lua locul celor care nu folosesc AI.

Un studiu McKinsey arată că AI a fost testat de 79% dintre angajați însă doar 22% îl folosesc zilnic în munca lor. Conform World Economic Forum, 50% dintre angajații la nivel mondial vor avea nevoie de recalificare.

Însă e și foarte multă confuzie. Există peste 8.000 de aplicații ce folosesc AI. De unde știi ce ai nevoie și cum le folosești?

Din decembrie 2022, am implementat ChatGPT în peste 50 de business-uri și am făcut training-uri cu peste 800 de participanți, și concluziile mele sunt:

95% dintre cei care folosesc AI sunt blocați la nivel de începători.

Oamenii subestimează ceea ce pot obține și nu știu cum să maximizeze beneficiile, îl folosesc pentru lucruri ce nu aduc valoare.

Sunt copleșiți de abundența de informații, video-uri și instrumente AI disponibile.

Ce vei obține în urma consultanței?

Nu mai ești limitat de timp sau de talent, doar cât de bine vei știi cum să faci AI să facă munca în locul tău.

Monica Ducu

+20 ani

Business

+10 ani

Coaching

+3.000 clienți

Antreprenori și companii

+20.000 participanți

La conferințe, webinarii, cursuri

50+ business-uri

AI implementat

+700 participanți

Traininguri ChatGPT

Din Decembrie 2022 am testat sute de prompts, zeci de articole, video-uri, cursuri, workshops. 

Tehnologia e complicată  | Afacerile sunt complicate 

Cu ajutorul AI atât tehnologia cât și businessul devin simple și toate tehnicile și instrumentele le poți aplica pe loc cu rezultate de impact.

Avantajele consultanței:

În fiecare zi în care nu folosești inteligența artificială în business la potențialul ei, pierzi bani, clienți, profit, oportunități, timp.

Ce facem împreună în acest program de consultanță?

Evaluarea business-ului

Pentru a identifica domeniile unde Inteligența Artificială poate avea impactul maxim.

Strategia AI Personalizată

Stabilirea unor obiective și crearea unui plan de implementare a AI specific pentru atingerea acelor obiective.

Sesiune de coaching

Pentru rezolvarea problemelor și provocărilor specifice business-ului tău prin intermediul AI.

Implementare si feedback

Pas cu pas, de la alegerea uneltelor potrivite până la crearea unei strategii prin care angajații pot utiliza cu eficiență aceste instrumente.

Cum se desfășoară?

2 pachete:

3 ore

6 ore

Dacă vrei să vezi ce rezultate poți obține cu AI, să afli ce pachet ți se potrivește sau cât costă fiecare pachet, te invit într-o întâlnire de 20 de minute.

Întrebări frecvente

După primele 2-3 săptămâni de implementare vei putea să descoperi o reducere a timpului alocat sarcinilor zilnice, un impact mai mare al contentului tău și un interes mai mare din partea potențialilor clienți pentru produsele tale

-> Antreprenorii care vor să creeze un avantaj în business
-> Managerii care vor să implementeze AI în echipele lor
-> Angajați care vor să crească mai rapid în cariera, să promoveze

Modul în care e structurat cursul îți va da valoare indiferent dacă ai folosit sau nu ChatGPT sau alte instrumente AI. Până la final vei deveni expert AI pentru business-ul tău.

Doar cunoștințe de bază, dacă știi să folosești word și email e suficient.

Ca orice tehnologie la început AI are niște limitări date de configurare. Cele mai bune rezultate le-am avut cu antreprenori ce deja foloseau ChatGPT, aplicând tehnicile și instrumentele recomandate și-au crescut rezultatele și afacerea semnificativ.

În acest moment nu există problema sau provocare în business în care AI să nu te poată ajuta.

Dacă vrei să afli răspunsul la aceste întrebări, te invit într-o întâlnire gratuită de 20 de minute.