Mindset

Vrei rezultate excelente rapid și cu minim de efort?
Alege din acest instrumente ce au adus rezultate pentru mii de oameni

Jurnal “O întrebare pe zi”

Unul din cele mai de impact studii spune că doar 20% din oameni reușesc să își împlinească potențialul. Adică ai una din cinci șanse. 

Când suntem față în față cu provocările vieții e ușor să uităm ce e important, să ne blocam în gânduri și emoții negative. Chiar dacă ți-ai propus să trăiești diferit, în acord cu valorile tale, să-ți urmezi potențialul, cele mai multe zile nu ești acolo. Pentru că viața se întâmplă, apar lucruri neașteptate care îți scad vibrația și energia.

Acest jurnal cu 50 de întrebări puternice te va ajuta să fii mai prezent, conștient și rezilient și îți va da o hartă către potențialul tău.

Toate întrebările le-am folosit în sute de întâlniri de coaching 1:1, în întâlniri cu grupuri unde au adus multa valoare și impact, au creat și adus focus, revelații, curiozitate, acțiune, reziliență, o viață mai pozitivă.

Pe măsură ce vei răspunde la întrebări vei descoperi cum se reduc gândurile negative, stresul și vei deveni o variantă mai bună a ta

Intenția zilei

De câte ori nu ne trezim dimineață fără motivație, energie și copleșiți de cât de multe avem de făcut?
Și deși știm că o rutină de dimineață ne-ar ajuta să avem mai mult focus și motivație amânăm sau nu reușim să ne ținem de ea?

Am creat o serie de afirmații pe care să le folosești dimineața, foarte simple, durează doar 4 minute, le poți folosi în mașină sau când pregătești micul dejun. Îți promit că în câteva zile vei simți diferența

Ghid pentru a transforma respingerea în încredere în sine

Respingerea e una din cele mai dificil de gestionat emoții, studiile au arătat că respingerea se manifestă la nivelul creierului exact la fel ca durerea fizică. Respingerea poate deveni un obstacol major în orice vrei să obții în viață, îți fură potențialul, îți ia încrederea în tine, îți distruge visele și speranțele, simți că parcă toată lumea e împotriva ta și e calea către anxietate, tristețe și depresie.

Ghidul îți arată cum sa transformi aceasta emotie, iti da instrumente și tehnici ca sa îți iei puterea înapoi, ca sa poți acționa de la nivelul încrederii.

Webinar Iubirea de sine

Iubirea de sine nu a fost o valoare pe care am învățat-o. Am învățat însă să-i mulțumim pe ceilalți, să ne sacrificăm pentru relații și oameni, pentru joburi, pentru aprecierea celorlalți, pentru note sau un salariu confortabil. Să acționăm din vinovăție, teama de a nu pierde sau teama de conflict.

Cu timpul aceste comportamente vor duce la stres, anxietate, people-pleasing, perfecționism, sindromul impostorului și mai ales la diminuarea încrederii și a stimei de sine.

Fără iubirea de sine nu putem avea o viață împlinită. Ca să primești iubire și respect de la alții trebuie să te iubești pe tine prima dată, să te valorizezi și să te pui pe primul plan. O buna relație cu tine e vitală pentru o stare psihică bună și pentru a obține ce vrem de la viață, să fim împliniți și fericiți.

În acest webinar am discutat ce ne oprește să avem o relație bună cu noi înșine și cum putem să schimbam aceasta relație fundamental.