Provocarea:

Cum sa transformi criza intr-o oportunitate
de a-ti dezvolta business-ul

Program intensiv de business coaching de 7 zile

Sa faci ceea ce iti place, ce te pasioneaza si sa castigi si bani din asta poate parea ceva imposibil pentru multi dintre noi.
Insa, aceasta e realitatea pentru multi curajosi ce au lasat in urma job-uri neimplinitoare si promisiunea sigurantei, pentru libertate si exprimarea pasiunii lor adevarate.

Stii de ce aceasta criza economica poate fi o oportunitate si pentru tine?

Crizele au rolul sa reseteze multe companii si sisteme, fortandu-ne sa ne reinventam.
Asadar tu, ca antreprenor la inceput sau cu cativa ani de experienta, poti sa ai un avantaj fata de o companie ce are nevoie de 6-18 luni sa se adapteze la o noua piata si o noua realitate.

De tine depinde sa transformi acest avantaj intr-un business si venit pe termen lung!

Daca esti intr-un moment in care vrei o crestere in viata ta, daca stii ca poti mai mult, vrei mai mult si esti dispus sa faci eforturi pentru asta si sa iesi din zona de confort, aceasta Provocare poate fi un moment bun in care sa treci spre urmatorul tau nivel.

Salut, eu sunt Monica!

Pentru cine e Provocarea?

Pentru cei ce vor mai mult de la businessul lor (ex: venituri, profit, produse, crestere), dar nu au reusit sa ajunga acolo

Pentru cei care au o pasiune/ un vis si vor sa le transforme intr-o sursa de venituri/ business

Pentru cei care au business-ul afectat de contextul economic si vor o reinventare

Inscrie-te acum si ai sansa sa treci spre urmatorul tau nivel!

De ce e important sa o faci acum?

Sa faci ceea ce iti place, ce te pasioneaza si sa castigi si bani din asta poate parea ceva imposibil pentru multi dintre noi.
Insa, aceasta e realitatea pentru multi curajosi ce au lasat in urma job-uri neimplinitoare si promisiunea sigurantei, pentru libertate si exprimarea pasiunii lor adevarate.

Provocarea e despre actiune, curaj si comunitate

Nu e un curs, e o transformare ce va intampla zilnic asa incat la final vei avea mai mult curaj si incredere in tine, in ceea ce faci, in pasiunea ta, in a lua decizii, in a crea produse, in a vorbi despre produsele tale, in a te promova, in a-ti vinde produsele.
Clientii imi spun cel mai des ca lucrand cu mine dobandesc incredere in ei si curaj, incredere sa faca ceea ce isi doresc, sa faca lucruri pe care nu credeau ca le pot face sau le amanau pentru “peste cativa ani”.
Provocarea va avea loc intr-o comunitate de oameni pe acelasi drum ca si tine, care au acelasi scop si motivatie. Ne sustinem reciproc in obiectivele noastre, ne incurajam si ne oferim suport.

Vei avea succes in aceasta provocare daca:

Te implici 100%

E despre a actiona, a da totul, a avea curaj si a iesi din zona de confort

Esti un jucator de echipa

Ii sustii si incurajezi pe cei alaturi de care vei creste in aceste 7 zile

Actionezi zilnic

Actiunea e conditia pentru rezultate si prin actiune construiesti zilnic - fiecare actiune se construieste pe cea din zilele urmatoare pentru ca la final sa ai business-ul tau creat la un nivel total nou

Rezultatele si succesul tau in aceasta provocare sunt direct proportionale cu actiunile tale.

Inscrie-te acum si ai sansa sa treci spre urmatorul tau nivel!

Nu vei avea succes in aceasta provocare daca:

Nu suntem aici sa ne judecam perfectiunea, suntem aici sa crestem impreuna si asta e posibil doar invatand din greseli.
Orice abilitate noua necesita un timp sa exersezi, sa gresesti, sa inveti iar grupul e locul perfect unde sa-ti dezvolti “muschii”.

Business-ul tau e la nivelul la care e azi pentru ca tu esti acolo unde esti

Provocarea e in aceiasi masura despre profit, cat si despre dezvoltarea si cresterea ta ca antreprenor, despre mentalitatile tale, despre depasirea limitelor si iesirea din zona de confort, despre construirea pe termen lung.

Subiecte abordate:

Ma numesc Monica Ducu si am creat acest program folosind experienta mea de 13 ani ca lider ce a dezvoltat echipe performante in corporatii, a construit comunitati, de consultant si coach de business dar si de ambasador Mindvalley, compania de dezvoltare personala nr 1 in lume.

Criza din 2008 a fost pentru mine o perioada intensa din care am invatat enorm: conduceam o echipa de peste 200 de angajati in banca si am avut mii de clienti care au fost afectati in acea perioada.

Lumea business-ului e locul meu preferat si, lucrand cu mii de antreprenori, cred ca e posibil pentru absolut oricine sa dezvolte un business de succes.

Misiunea mea e sa sustin antreprenorii sa isi transforme pasiunea si darurile in afaceri de succes, ce le ofera libertate financiara si creaza impact pentru oameni si comunitati.

Atunci cand spui DA acestei Provocari o faci pentru tine si pentru unde vrei sa fii peste 5-10 ani. E o investitie in tine. Si de asta e nevoie sa aloci zilnic 30-60 minute.

In urma cu o saptamana am finalizat o astfel de Provocare pentru a crea video-uri. Iti las mai jos o mica parte din feedback-urile celor ce au participat:

Inscrie-te acum

O singura plata de:  290lei