Coaching Transformational

E pentru tine daca esti decis sa faci o schimbare in viata, cariera sau business-ul tau. Daca ceea ce esti nu mai e suficient pentru aspiratiile tale si vrei sa fii sigur ca vei reusi

Ai un vis, o pasiune
Dar ai si frici
Si stii ca poti mai mult

Atat de multi oameni imi spun ca ei stiu ca vor face ceva important in viata
Insa cei mai multi ajung sa nu-si realizeze visele, raman in aceiasi constanta cursa in care banii si timpul nu sunt niciodata de ajuns.

Cum ar fi viata ta daca in urmatorii 10 ani nu s-ar schimba nimic? Aceiasi viata, cariera, business, bani, relatii, prieteni, casa.

Daca esti decis ca viata ta sa fie diferita peste 10 ani e momentul sa incepi acum. Pentru ca sansele ca viata ta sa se schimbe fara ca tu sa faci nimic sunt practic 0.

Esti pregatit pentru mai mult?

Tot ceea ce vom face impreuna construim exact pe visul tau, pe ceea ce vrei sa creezi si construiesti, cum vrei sa te reinventezi, pe cariera sau businessul tau de impact, pe pasiunile, talentele si darurile tale.

Vom lucra impreuna pe a elibera blocajele, limitarile, tensiunile si emotiile negative.

O sa-ti spun ce altii nu vad in tine, o sa-ti arat potentialul incredibil care sta in tine si cum ajungi sa il activezi. Stiu cum sa fac sa ai mai multa incredere in tine, cum sa treci dincolo de frici, indoieli.

Rezultate obtinute de clientii mei:
Dublarea veniturilor in 4-5 luni, cresterea numarului de clienti pana la nivelul maxim de capacitate al businessului, crearea unui brand care aduce constant clienti fara a vinde, postari in social media care aduc organic (fara reclame platite) suficienti clienti pentru capacitatea businessului, crearea unui produs adaptat pietei si lansarea lui care au generat venituri si a trecut compania pe profit considerabil, negocierea si semnarea unei tranzactii de 1 mil. EUR dupa o strategie de 4 ore, lansarea unui business si a unui brand international de succes in cateva luni dupa 20 de cariera in corporatie, lansarea unei noi companii ca distribuitor national exclusiv al unui brand international renumit.

Cum lucram:

Voi fi coachul tau, antrenorul tau, te voi sustine in calatoria ta, voi fi acolo cand vei avea nevoie. In fiecare zi vei face cate un pas mai curajos decat in ziua anterioara catre visul tau. Iti vei construi increderea in tine si vei lua decizii mai bune

Cat de important e visul tau pentru tine?

Poti fi si tu o poveste de succes despre care acum citesti pe Instagram sau Facebook

Vrei sa afli mai multe?

Lasa-mi emailul tau si te voi contacta in cel mai scurt timp