Business la Feminin

Femeile care construiesc business-uri nu ar trebui să fie o excepție ci o obișnuință.
AICI descoperi cum poți atinge potențialul tău și al business-ului tău

Ce e Business la Feminin?

Am creat un loc în care să creezi, să te inspiri, să îți regăsești bucuria și pasiunea pentru proiectele tale de suflet.

Pentru că e momentul să lucrezi la tine, la visele tale, la misiunea și viziunea ta, la pasiunea ta, la motivul pentru care ai început businessul.

E momentul să lucrezi LA business, nu doar IN business.

Să iei o pauză de la responsabilitățile zilnice, de la a reacționa la situațiile de zi cu zi.

Să descoperi cum să faci mai puțin cu rezultate mai de impact.

Să descoperi cum construiești autentic, în modul tău unic și nu după rețete sau după ce spun alții că „trebuie”.

E resetarea și reinventarea de care ai nevoie

Ce spun femeile despre Business la Feminin?

E Business la Feminin ceea ce ai nevoie?

Asta spun clientele mele cand incepem sa lucram impreuna:

Clientele mele sunt în una din cele 2 categorii:

Începătoare ambițioase

Sunt în primul an de business sau uneori nici măcar nu au început, unele sunt încă angajate sau full-time mame însă au ambiții și vise mari și multe întrebări și îndoieli. Dacă acesta este cazul tău, Business la Feminin te va ajuta să găsești răspunsuri, încrederea în tine, în visul și drumul tău și vei crea strategia și planul pe care să-l urmezi zilnic ca să vezi rapid rezultate.

Antreprenoare cu experiență și expertiză

Vor să-și crească afacerea, să aibă mai mult impact, să ajungă la mai mulți oameni. Dacă acesta este cazul tău, Business la Feminin îți va aduce acele tehnici și strategii care să te ajute să-ți crești afacerea.

E momentul să faci lucrurile diferit dacă vrei rezultate diferite!

Ai încercat destul singură! 

E momentul să-ți iei timpul înapoi, să te bucuri de tine, să te simți împlinită cu ceea ce faci, să te bucuri de ceea ce construiești!

In Ianuarie 2022 am lansat “Business la Feminin”, un loc unde femeile au găsit inspirație, energie, entuziasm, motivație, claritate, conectare, încredere, comunitate. Impreună am creat eficiență, viziune, acțiuni și mai ales rezultate.

Mai mult ca niciodată acum femeile au nevoie de un loc unde să se regăsească autentic, să fie creative și să-și găsească motivația.

Când suntem înconjurați de oameni ce ne inspiră și facem lucruri ce ne inspiră, când suntem într-un spațiu în care visele, ideile și inspirația vin ușor, apar momente de revelație, vedem posibilitățile și oportunitățile în loc să vedem limitările, este locul de unde ne putem reinventa, apare MAGIA.

Știm că VISUL tău este important pentru tine...

…si îți propun să-l construiești cu noi

Să dezvolți un business nu este deloc ușor. Să-l faci de succes este și mai dificil. 

Fără un plan și ghidare poate deveni stresant și copleșitor.

Cum știu că făcând parte din program vei reuși? Pentru că fiecare din cei peste 500 de antreprenori cu care am lucrat în programele mele au avut rezultate, au construit business-uri, au creat venituri și mai ales au construit o mentalitate cu care vor câștiga pe termen lung în orice proiect sau business. 

În ultimii 5 ani am intalnit sute de femei pe care mi-aș fi dorit să le ajut. Multe nu-și permiteau să plătească un coach deși ar fi avut mare nevoie și își doreau, iar pe de altă parte eu nu pot lucra cu mai mult de 15-20 clienți pe lună. Asta e motivul pentru care am creat acest program – pentru ca toate femeile care vor să construiască un business să aibă suportul, informațiile și strategiile de care au nevoie.

Cine a creat Business la Feminin?

Sunt Monica Ducu, consultant de business internațional, coach și mentor cu peste 20 de ani de experiență în strategii de business, management și finanțe.

Am fost top-manager pentru una dintre cele mai mari bănci europene și am lucrat ca consultant și coach pentru peste 3.000 de companii, creându-mi reputația în obținerea de rezultate de impact.

În cariera mea am implementat strategii financiare eficiente și am construit echipe performante iar expertiza mea în strategii de business, vânzări, marketing și finanțe a ajutat companiile să realizeze venituri și profituri semnificative.

Recent, am lansat cartea mea “Saltul în Necunoscut – Tranziția de la corporație la antreprenoriat”, un ghid pentru orice profesionist blocat într-o carieră sau afacere neîmplinitoare.

Motivația mea pentru ceea ce fac astăzi este o lume în care să construiești un business e despre libertate, bucurie și împlinire.

De ce se adresează programul femeilor?

Spre deosebire de bărbați, femeile în business au câteva caracteristici comune:

Am întâlnit multe femei care nu se regăsesc în lumea de business și tocmai de aceea îți propun să creăm business-ul tău diferit, în modul tău autentic, în jurul abilităților și a unicității tale.

Din aprilie 2020 am făcut zeci de programe online în România și în mediul internațional de peste 80% din participanți au fost femei și oamenii care s-au întâlnit acolo au creat prietenii, parteneriate, proiecte și business-uri împreună.

Cum te vom duce din viziunea ta la a crea posibilități
și la a sărbători Rezultatele și Succesele tale:

INFLUENȚĂ, IMPACT și FOCUS pe ce e important

ÎNCREDERE ÎN TINE

BANI

MOTIVAȚIE

TIMP:

- vei lucra mai puțin dar eficient.

Mai multă BUCURIE și mai puțin STRES mai relaxată, mai creativă

Ce este inclus în Program:

Training și Masterclass-uri

Business, vânzări, marketing, mindset, content, public speaking, setare de obiective, time-management, branding, costuri, crearea de oferte, setarea prețurilor.

Toate training-urile sunt înregistrate și ai acces la ele cât timp faci parte din comunitate

Sesiuni de Coaching și Consultanță de grup

Adresezi orice întrebări, împărtășești provocări sau blocaje, care te opresc să ai rezultatele pe care le vrei. Vei primi cele mai bune idei și vei descoperi ce anume te oprește să-ți crești rapid businessul.

Obiective, tehnici, strategii, tactici, acțiuni pe care sa le aplici săptămânal în business și care sa îți aducă rezultate dorite.

Suport din partea unei comunități extraordinare.

Comunitatea este esențială pentru ca oamenii să își atingă potențialul.

Să-ți găsești mediul în care simți că aparții, unde te conectezi cu oameni ce au valori și dorințe similare, va face diferența pe termen lung în viața ta. Și tocmai pentru ca am văzut puterea comunității în viața mea, am creat în ultimii ani mai multe comunități extraordinare și de impact, cu mii de oameni atât în România, cât și la nivel internațional.

Mediu ce creaza performanța

Mediul din jurul nostru ne afectează în mod esențial rezultatele și viața. Suntem media celor mai apropiați 5 oameni din jurul nostru. Atunci cand evoluăm, oamenii din jurul nostru, chiar si cei apropiati, nu ne vor susține pentru ca business-ul înseamnă nesiguranță, incertitudine.

Noi creăm un mediu în care nu ai altă opțiune decât să reușești.

80% din business-uri eșuează în primii 5 ani, iar 60% din business-uri nu fac profit.
Noi ne vom asigura că business-ul tău nu e în aceste statistici.

Cât costă să te alături comunității „Business la Feminin”?

Devenind membră a comunității noastre, vei avea acces la resurse valoroase care îți pot economisi sute sau chiar mii de lei. Nu mai trebuie să investești în cursuri de business, vânzări, branding sau marketing. Totul este disponibil aici și, mai mult decât atât, vei primi suport concret în implementare. 

Investiția ta? Absolut nimic. 0 lei.

De ce ofer toate acestea gratuit?

Motivul este simplu. Am dedicat ani buni creării și construcției comunităților pentru Mindvalley, abordând teme variate de la business, dezvoltare personală, până la spiritualitate. Am avut privilegiul să fac parte din comunități internaționale conduse de coachi renumiți, precum Rich Litvin sau Jason Goldberg, și să experimentez puterea acceleratoarelor de business. Prin urmare, cunosc din experiență proprie forța incredibilă a unei comunități. Și mai știu un lucru: construirea unui business este o călătorie extinsă, iar succesul în această călătorie este determinat în proporție de 80% de mindset-ul tău și aici contribuie cel mai mult ceea ce fac cu clienții mei și în comunitățile mele. 

Intrebări frecvente

Durata programului este flexibilă și se adaptează în funcție de nevoile și nivelul fiecărei participante.

Nu este un curs obișnuit, ci un program care oferă resurse și beneficii pe termen lung și răspunde nevoilor în evoluție ale afacerilor.

Nu există un termen limită specific, deoarece oferim suport pe parcursul procesului de creștere și dezvoltare. Indiferent de durata implicării tale în program, vei avea acces la toate resursele și avantajele pe care le oferim.

Rămâi în program cât ai nevoie și poți renunța oricând la program.

Felicitări! Indiferent în ce etapă te afli în călătoria afacerii tale, acest program te va ajuta să navighezi printre obstacole, să-ți rafinezi viziunea și să obții instrumentele necesare pentru a-ți duce afacerea la un nivel superior.

Dacă te simți blocată, confuză, în conflict sau copleșită, acest program te va ajuta să-ți reînnoiești entuziasmul și să găsești direcția potrivită.

Dacă deja te simți încrezătoare în munca ta, dar ești curioasă în legătură cu alte posibilități, acest program te va ajuta să visezi și mai mare și să ai încredere deplină în abilitatea ta de a-ți transforma acele visuri în realitate.

Felicitări! Foarte mulți antreprenori își conduc afacerea la limita epuizării, cu mii de încercări, provocări și obstacole. Pregătindu-te dinainte, te salvezi de confuzie și epuizare.

Instrumentele, trainigul, coachingul și resursele din acest program te ajută să eviți greșelile și să începi afacerea ta având direcție, pasiune, inspirație și claritate. Plus că ai acces la o comunitate extraordinară de femei care te vor inspira, motiva și vor deveni susținătoarele tale în această călătorie.

Nu-ți dai seama cât de mult ai nevoie de această experiență până nu o experimentezi!


Cum te poți alătura comunității „Business la Feminin”? Simplu. Tot ceea ce trebuie să faci este să completezi un scurt chestionar prin care să ne împărtășești câteva informații despre tine.