Club “Business la Feminin”

AICI îți construiești un business de succes, calea ta către independența financiară, făcând ce-ți place și având timp pentru familia ta

Tot mai multe femei aleg libertatea de a construi un business în locul unei cariere, iar pandemia a accelerat această tendință masiv.

Am intalnit cateva mii de femei în cele peste 250 de evenimente pe care le-am condus în ultimii ani, atât în România cât și în străinătate iar motivatia lor pentru business e de mai mult control asupra timpului lor, împlinire cu ceea ce fac și mai mulți bani

Și antreprenoriatul e abia la început în România. În următorii ani foarte multe job-uri bune se vor transforma in consultanta.

Deși începutul e întotdeauna cu bucurie și entuziasm, foarte rapid apar provocările care nu sunt ușoare:

“Am cursuri, certificări, aș putea sa fac magie dacă aș avea clienții potriviți”
“M-am săturat sa tot postez și comentez pe Facebook, să scriu prin grupuri, să ajut oamenii și să nu fiu plătită pentru ce fac”
“Am multe idei, aș putea sa fac atât de multe lucruri dar nu știu de unde sa încep”
“Toți vor gratis”
“Online-ul e foarte aglomerat, e aproape imposibil sa ies în evidență”
“M-am săturat să fac totul singură, să învăț de toate”

Asta spun clientele mele cand incepem sa lucram impreuna…

E momentul să faci lucrurile diferit dacă vrei rezultate diferite!

Ai încercat destul singură!

E momentul să-ți iei timpul înapoi, să te bucuri de tine, să te simți împlinită cu ceea ce faci, sa te bucuri de ceea ce construiești!

E momentul ca efortul tău să se traducă în REZULTATE, nu este nevoie să încerci câțiva ani, poți ajunge să ai succes în cateva luni.

Atunci cand avem o echipa lângă noi succesul proiectelor și performanța cresc exponențial. De la idei, inspirație, la a ne susține când ne blocăm, la un spațiu unde să pui întrebări și sa primești răspunsuri și la a descoperi ca nu mai ești singura cu toate problemele și provocările. Însă, ca freelancer, antreprenor, în primii ani, o astfel de echipă nu e de cele mai multe ori disponibilă.

Știm că VISUL tău este important pentru tine

Și îți propun să-l construiești cu noi

Imaginează-ți cum ar fi… să câștigi banii pe care ți-i dorești… făcând ce-ți place… având timp și bani să călătorești, să ai grijă de familia ta.

Să construiești un business nu este deloc ușor. Să-l faci de succes este și mai dificil.

Fără un plan și ghidare poate deveni stresant și copleșitor.

Cum știu ca făcând parte din program vei reuși? Pentru ca fiecare din cei peste 300 de antreprenori cu care am lucrat au avut rezultate, și-au construit business-urile pe care și le-au dorit, au creat venituri și mai ales au creat o mentalitate cu care vor câștiga în orice proiect/ business.

În ultimii 5 ani am intalnit sute de femei pe care mi-as fi dorit sa le ajut. Multe nu-si permiteau sa plateasca un coach deși ar fi avut mare nevoie si isi doreau, iar pe de alta parte nu pot lucra cu mai mult de 15 clienți pe luna. Asta e motivul pentru care am creat acest program – că toate femeile care vor sa construiască un business din pasiunea lor, să aibă suportul de care au nevoie, informatiile, ideile și direcția bună.

De ce eu…….?

Sunt Monica Ducu, coach, consultant și mentor de business, ambasador Mindvalley și pasiunea mea e să-i ajut pe oameni să-și construiască business-urile și independența pe care și le doresc. 

Am lucrat cu sute de antreprenori și i-am ajutat sa lanseze si să crească businessuri de success, să câștige bani mai mulți decat într-un job, să se simtă împliniți, să-și urmeze pasiunea, să aibă libertatea de a lucra cateva ore pe zi și de a avea grija de familie.

Anterior am avut o carieră de succes ca manager într-una dintre cele mai mari bănci europene, conducând echipe mari și fiind consultant pentru peste 3.000 de antreprenori și companii.

Când am devenit antreprenor, mă așteptam la succes rapid. Crearea performanței cu echipele mele de peste 250 de oameni era ceea ce știam cel mai bine. Ce nu știam era că ceea ce am făcut pentru a avea succes în jobul meu mă oprea să am succes ca antreprenor. Succesul a venit prin combinarea tacticilor, strategiilor dar mai ales din schimbarea mentalității.

Ce e DIFERIT aici?

Tot ceea ce fac cu clienții mei, cu grupurile cu care lucrez e focusat pe REZULTATE.
În business nu ești recompensat pentru încercări sau cand ești aproape gata.
Dacă nu faci bani nu ai un business pe termen lung.

Cum obțin rezultate cu clienții mei?

De la marketing, la vânzări, branding, content, networking, time management, strategii de business până la schimbarea mentalității, a convingerilor, a fricilor, tehnici de dezvoltare personală, căutăm soluții până apar rezultatele. Și absolut întotdeauna apar.

Atunci când încep să lucrez cu clientele mele (90% din clienții mei sunt femei) în primele 1-3 luni focusul e mai mult pe a elimina blocaje, pe a dezvolta mentalitatea care face ca orice construim să aducă rezultate și a avea o stare emotionala buna.

Nimic nu se schimba în viața ta pana TU nu te schimbi

De ce se adresează programul femeilor?

Spre deosebire de bărbați, femeile în business au câteva caracteristici comune:

Ceea ce fac cu clienții mei este să-i ajut să-și construiască business-ul pe baza abilităților și a punctelor forte.

Cum te vom duce din viziunea ta la a crea posibilități
și la a sărbători Rezultatele și Succesele tale:

Mai multa INFLUENȚĂ prin:

- Atragere de noi clienți și noi oportunități
- Mai multă vizibilitate
- FOCUS pe ceea ce funcționează

Mai multa ÎNCREDERE ÎN TINE:

- Mentalitatea cu care construiești contează pentru că va determina succesul și rezultatele - vom descoperi și elimina împreună blocajele, sindromul impostorului, acele voci din mintea ta care îți spun ca nu ești suficient de bună ca să eliberezi creativitatea, inspirația, motivația

Mai mulți BANI:

- Fără bani nu ai un business pe termen lung. Și asta înseamnă mai mulți clienți, mai multă vizibilitate, creșterea vânzărilor RAPID.

Mai multă MOTIVAȚIE:

- Îți vei seta obiective pe care le vei REALIZA cu zâmbetul pe buze și vei avea sustinere în provocarile tale

Mai mult TIMP:

- Mergi direct la ȚINTĂ aplicând strategii și tactici specifice, potrivite pentru business-ul tău și nu mai ai nevoie sa testezi și să greșești.
- Vei lucra mai puțin dar eficient.

Mai multă BUCURIE și mai puțin STRES:

- Fiind mai relaxată, vei deveni mai creativă și vei vedea posibilități prin care să-ți atingi potențialul

ECHIPA

Și pentru ca vreau sa cream impreuna o comunitate de femei extraordinare am langa mine 2 zeite minunate ce vor fi suportul continuu în comunitate pentru fiecare dintre voi. Au enorm de multa experienta, sunt mame extraordinare, sunt implicate în multe proiecte, sunt dedicate și în tot ce fac aduc bucurie, conectare, viata. 

Le las pe ele sa se prezinte:

Sunt Daniela Gruia, economist de profesie și constructor de business de când mă știu. Pasiunea mea este dezvoltarea lor. Cred în antreprenori și-i ajut să vadă dincolo de orice criză. Cred în rezultate și în călătoria lor. Știu că fiecare obstacol vine cu un mare DAR și-mi doresc nespus să-l facem vizibil.

Am crescut fiind antreprenor iar mesajul meu a ajuns în mii de case.
Cât de mare poate fi VISUL tău? Atât cât îi permiți.
Cât de important este EL pentru tine? Te încurajez să explorezi, să-l hrănești și să-i dai aripi. Sunt aici să te susțin.

Numele meu este Diana Coman iar viata m-a purtat în locuri și trăiri nebănuite. Sunt economist cu 20 de ani experiența în domeniul bancar, din care 15 ani în poziții de middle management.

În tinerețe am fost fotograf pe vas de croaziera, și nu mă pot gândi la o școală mai bună de customer service decât săptămânile de training la Miami, Florida. Ele au stat la baza întregii mele cariere de manager, în care zilnic depășeam așteptările clienților și angajaților mei.

Sunt de trei ori mamă, instructor de Hatha Yoga și meditație certificat de Yoga Alliance International, antreprenor și mă pregătesc să devin o voce în domeniul tratării și acceptării autismului infantil în România.

Sunt omul care pune cap la cap informația, care aduce oamenii împreună, îi pune în legătură, astfel incat viețile și afacerile lor să devină mai bune, mai puternice și mai prospere.

Ce este inclus în Program:

Training și Masterclass-uri

Business, vânzări, marketing, mindset, content, public speaking, setare de obiective, time-management, branding, costuri, crearea de oferte, setarea prețurilor.

Toate training-urile sunt înregistrate și ai acces la ele cât timp faci parte din comunitate

Sesiuni de Coaching și Consultanță de grup

Adresezi orice întrebări, împărtășești provocări sau blocaje, care te opresc să ai rezultatele pe care le vrei. Vei primi cele mai bune idei și vei descoperi ce anume te oprește să-ți crești rapid businessul.

Obiective, tehnici, strategii, tactici, acțiuni pe care sa le aplici săptămânal în business și care sa îți aducă rezultate dorite.

Suport din partea unei comunități extraordinare.

Comunitatea este esențială pentru ca oamenii să își atingă potențialul.

Să-ți găsești mediul în care simți că aparții, unde te conectezi cu oameni ce au valori și dorințe similare, va face diferența pe termen lung în viața ta. Și tocmai pentru ca am văzut puterea comunității în viața mea, am creat în ultimii ani mai multe comunități extraordinare și de impact, cu mii de oameni, atat în România cât și la nivel internațional.

Mediu ce creaza performanța

Mediul din jurul nostru ne afectează în mod esențial rezultatele și viața. Suntem media celor mai apropiați 5 oameni din jurul nostru. Atunci cand evoluăm, oamenii din jurul nostru, chiar si cei apropiati, nu ne vor susține pentru ca business-ul înseamnă nesiguranță, incertitudine.

Noi creăm un mediu în care nu ai alta optiune decat sa reusesti.

E asta pentru TINE?

Dacă ești la început si iti cauți idei, curaj, încredere în tine să pornesti pe drumul tau, sa te faci remarcata, sau ești deja în business de mulți ani însă ai vrea mai mult de la business-ul tău locul acesta e pentru tine. Trainingurile, informația se aplica în orice stadiu al unui business si in orice domeniu.

80% din business-uri eșuează în primii 5 ani iar 60% din business-uri nu fac profit.
Noi ne vom asigura ca business-ul tău nu e în aceste statistici.

Cu ce spun oamenii ca i-am ajutat:

Cat de important e pentru tine visul tău, libertatea și independența financiară?

Aici ai o platforma in care gasesti:

…Ca să-ți transformi viziunea de business în realitate

Fiind parte din comunitatea noastra nu mai ai nevoie sa cheltuiesti bani pe cursuri de business, vanzari, branding, marketing – le ai pe toate aici PLUS suport în implementare

Investiția ta e de 180 lei/ lunar, din care prima luna este 90 lei.
Vrem sa te convingi ca programul e EXACT ceea ce ai nevoie sa-ti construiesti business-ul și viața pe care ți le dorești.

Un an mi-am construit business-ul pe cont propriu. Consideram ca sunt suficient de inteligentă sa mă descurc singura, că știu sa aplic informațiile pe care le aveam sau aflam. Însă, cand mi-am angajat primul coach, veniturile mi-au crescut de 15 ori în 6 luni! De atunci am coachi în orice domeniu în care vreau sa am rezultate.

Cum ți s-ar transforma viața dacă 2022 îl vei dedica sa iti cresti business-ul așa cum îl vrei, sa devii vizibilă, să ajungi la cât mai mulți oameni?

E momentul sa transformi VREAU in POT