TOTI oamenii vor sa fie IUBITI

TOTI oamenii vor sa fie IUBITI.

E emotia cea mai cautata si pentru care facem cele mai mari compromisiuri si sacrificii. Si de cele mai multe ori ne simtim neiubiti, neapreciati, respinsi. 

Invatam de cand suntem copii ca primim iubirea daca facem anumite lucruri – la inceput daca suntem copii cuminti, apoi ca adulti avand REALIZARI. Tot mai multe. 

Insa goana dupa realizari ne epuizeaza si nu indeparteaza de fapt de scopul nostru: de a simti si trai iubirea, implinirea, BUCURIA vietii.

Ne duce la a trai viata in stres, anxietate sau chiar depresie.

In cautarile mele de a trai viata din plin, de a-mi vindeca trecutul, prin spiritualitate, dezvoltare personala sau cursuri am intalnit ideea, conceptul de iubire de sine.

Mi-a luat mai mult de un an de practica, alte cautari si experiente pentru a simti si trai iubirea de sine, de a ma accepta asa cum sunt si a ma pune pe primul plan, de a avea incredere in mine, curaj, de a transforma trecutul meu in intelepciune si in superputere.

Am inregistrat de curand un Workshop despre Iubirea de Sine si daca simti ca ceea ce am scris mai sus rezoneaza cu tine da-mi un mesaj si iti trimit inregistrarea.